Bijgeboekt: winnaar en finalist van The Tribute

17-02-2024

Bijgeboekt: winnaar en finalist van The Tribute
De winnaar van The Tribute Bee Gees Forever (foto: William Rutten) 

Na een spannende finale heeft publieksfavoriet Bee Gees Forever het tv-programma The Tribute: Battle of the Bands gewonnen! De band is bijgeboekt in ons programma, evenals finalist Totally Spice. Kaarten voor beide concerten zijn nu te bestellen.  

Bee Gees Forever verraste jury en publiek met een weergaloze impressie van de Bee Gees. Met in de finale driemaal een 10 van de jury en een 9,6 van het publiek, scoorde BeeGees Forever de hoogste cijfers ooit uit de afgelopen 3 seizoenen.

De band gaat gelijk op tournee met een concert waarin de grootste hits van de BeeGees voorbij komen, zoals zoals ‘To Love Somebody’, ‘Tragedy’, ’Stayin’ Alive’ en ‘How Deep Is Your Love’. 

Zaterdag 19 oktober om 20.00 uur. Bestel nu je kaarten via deze link.

Totally Spice

Ook finalist Totally Spice komt naar onze schouwburg. Met twee deelnemers uit het Land van Cuijk is het voor deze groep bijna een thuiswedstrijd!

De meidengroep is het geesteskind van Sanne de Jong, afkomstig uit Sint Anthonis. Als toegewijde fan wil ze de muziek van de Spice Girls in leven houden. Dit doet ze samen met vier andere meiden, waaronder Veerle Verschuren die in Haps is opgegroeid. 

Totally Spice: A Spice Girls Tribute! neemt je mee terug naar de jaren ’90 met een authentiek Spice Girl-optreden. Vijf professionele zangeressen belichamen Ginger, Scary, Baby, Sporty en Posh in een show waarin het ene hoogtepunt het andere opvolgt. Alle bekende nummers passeren de revue, waaronder ‘Stop’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Say You’ll Be There’, ‘Mama’ en natuurlijk ‘Wannabe’! 

Donderdag 30 mei om 20.00 uur. Bestel nu je kaarten via deze link

Bijgeboekt: winnaar en finalist van The Tribute
Twee leden van Totally Spice komen uit het Land van Cuijk (foto: William Rutten) 

Deel op Twitter | Deel op Facebook